JULLIE HOND, ONVERGETELIJK

In de eerste maand dat wij Loef hadden hebben we met het hele gezin een fotoshoot gedaan. Niet wetende dat een jaar later hij niet meer zou leven door veel pech. Onze kinderen denken bijna dagelijks aan Loef en koesteren hun mini-boekjes die ik van de reportage heb gemaakt. Met dit in het achterhoofd maak ik verhalen van mensen met hun hond. Vertrouwd bij jou thuis of een andere bekende plek. Niet poseren maar doen wat je normaal doet met de hond(en) ,zo krijg je een herinnering zoals het echt was.

DE BASIS

Als basis voor een onvergetelijk herinnering aan jouw hond(en) start met een fotoshoot van 1 uur waarbij we een bekende locatie voor de hond kiezen. Dit kan bijvoorbeeld thuis rond etenstijd zijn of rondom het uitlaten. Een vast tijdstip dat de kinderen thuiskomen om te laten zien hoe dat ‘ritueel’ gaat. Maar ook kan dit buiten zoals samen zwemmen, ik duik er gewoon achteraan om het verhaal écht te vertellen.

Als onderdeel van deze basisreportage krijg je de digitale bestanden. Deze reportage heeft een prijs van 299 euro en is naar wens uit te breiden.

UITBREIDEN

Om de herinnering nog beter te maken kan je kiezen uit diverse uitbreidingen.

  • Extra uren fotografie á 110 euro
  • Fine art fotopakket met 20 foto’s van 20×30 cm á 150 euro
  • Diverse fotoalbums
  • Bij reportages buiten een straal van 35 kilometer om Wageningen wordt een kleine vergoeding berekend

MAAK EEN AFSPRAAK

*We sturen af en toe een nieuwsbrief

Share The Love